Участь кафедри туризму у розробці проєкту організації території НПП «Яворівський»

03.12.2023 | 18:17

30 листопада 2023 року відбулась перша робоча зустріч зацікавлених сторін (виробнича нарада) щодо розробки проєкту організації території НПП «Яворівський», яку організувала Українська Карпатська Програма спільно з Яворівським національним природним парком.
Метою цієї зустрічі було поінформувати про початок роботи над створенням Проєкту організації території НПП «Яворівський» та залучити до участі в його розробленні зацікавлені сторони та громадськість. На зустрічі були присутні працівники національного парку, науковці, освітяни, громадські активісти, підприємці, представники військових та ін.
Від кафедри туризму географічного факультету в зустрічі брали участь старший викладач кафедри Юрій Зінько і фахівець навчально-виробничої лабораторії «Навчальна туристична агенція» Оксана Шевчук.

Результатом зустрічі стало спільне обговорення інтересів зацікавлених сторін і планування наступних кроків. Напрацьовані результати будуть враховані при підготовці стратегічного планування різних видів діяльності Парку.