Представники кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій відвідали гостьову лекцію на тему: “Сучасні аспекти виготовлення оригінальної італійської піци”

14.02.2023 | 12:01

13 лютого 2023 р. представники кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, зокрема, к.т.н. Маслійчук О.Б. та ст. викладач Максимець О.Б. відвідали гостьову онлайн-лекцію, на запрошення кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Національного університету харчових технологій.

Тема лекції: “Сучасні аспекти виготовлення оригінальної італійської піци” від спікера – технолога ресторацій Mamamia – Олександра Сабірова.

Лекція була надзвичайно цікавою та пізнавальною. Слухачі ознайомилися із різними видами піци, такими як: неаполітанська, римська, сицилійська, піцетта, пінца, pizza al tegamino. Спікер розповів про основні пропорції інгредієнтів, етапи та способи приготування (дров’яний, електричний, тунельний, газовий).
Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій висловлює щиру подяку організаторам, спікеру О. Сабірову та модератору – доц. О.С. Павлюченко за пізнавальну та змістовну лекцію!