Магістри І курсу, що навчаються за освітньою програмою “Урбаністика, міське планування і сталий просторовий розвиток”, захистили звіти по виробничій практиці

15.02.2024 | 16:10

На кафедрі географії України відбувся захист звітів виробничої практики магістрів І курсу, що навчаються, за освітньою програмою “Урбаністика, міське планування і сталий просторовий розвиток”.

За час “польового етапу“ дослідження магістри працювали за затвердженими місцями проходження практики, а саме Новороздільська міська рада Львівської області, Голобська селищна територіальна громада Волинської області; Департамент міської мобільності Львівської міської ради; Департамент міської агломерації Львівської міської ради; Мостиська міська рада; Зимноводівська сільська рада Львівської області; Щирецька селищна рада Львівської області. Індивідуальні програми виробничої практики, погоджені із керівниками майбутніх магістерських робіт, в основному, виконані, а результати практики презентовані перед групою.
Бажаємо магістрам-урбаністам не втрачати мотивацію у дослідженнях обраних об’єктів і підготувати якісні магістерські роботи!