Переможниці І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей “Готельно-ресторанна справа” та “Харчові технології”

04.07.2022 | 16:46

Студентки ІV курсу кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій географічного факультету нагороджені дипломами за перемогу у І турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей 241 “Готельно-ресторанна справа” та 181 “Харчові технології” у 2021-2022 навчальному році.
Кісіль Цвітана Віталіївна, студентка спеціальності “Готельно-ресторанна справа”, виконала конкурсну наукову роботу на тему “Новітня концепція глемпінгу в індустрії гостинності: виклики сучасності та можливості розвитку в Україні” під керівництвом к. е. н., доцентки Кушнірук Галини Володимирівни і нагороджена дипломом І ступеня.
Красько Дарина Олександрівна, студентка спеціальності “Харчові технології”, представляла наукову роботу на тему “Розробка м’ясо-рослинного білкового фаршу для напівфабрикатів оздоровчого спрямування із застосуванням системи НАССР”, виконану під керівництвом к. т. н. Маслійчук Ольги Богданівни, і отримала диплом ІІІ ступеня.
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій щиро вітає студенток і наукових керівників із перемогою та бажає подальших наукових здобутків!