Педагогічна практика студентів – бакалаврів освітньої програми 014.07 Середня освіта географія

19.12.2023 | 13:05

Триває педагогічна практика студентів – бакалаврів четвертого курсу спеціальності 014.07 «Середня освіта (географія)», що відбувається у закладах середньої освіти (керівники від факультету – доц. Ольга Мамчур, доц. Анатолій Смалійчук; загальний керівник – доц. Марія Лаврук).

Педагогічна практика охоплює ряд завдань для студентів – від підготовки з ознайомлення із роботою педагога у середній школі до самостійного проведення занять і виховних заходів.
Ця практика є як великим викликом, так і потужним кроком вперед в здобутті загальних і фахових навичок для кожного студента освітньої програми 014.07 Середня освіта (географія).

Здатність застосовувати базові знання з природничої та суспільної географії для формування розуміння причинно-наслідкових зв’язків та уміння їхнього застосування у професійній, соціальній діяльності – серед головних фахових компетенцій, які здобувають практиканти.

На фото: заняття з географії та виховні заходи проводять студенти-бакалаври Валерія Стефанюк, Богдан Лабінський, Наталія Мазан, Лілія Ірза, Анна-Марія Плетеня, Юлія Харчук, Катерина Гнатюк, Софія Дмитерко.