Обговорення навчальних програм бакалаврського та магістерського рівнів зі студентами-магістрами 014.07 “Середня освіта (Географія)”

24.05.2023 | 11:15

Разом зі студентами магістерської програми під час лекційного та семінарського занять із курсу “Інновації у географічній освіті” (англійською мовою) обговорили результати SWOT-аналізу бакалаврських та магістерських навчальних програм 014.07 “Середня освіта (географія)” (викладач доц. Ольга Мамчур).
Обговорення відбувалось у вигляді круглого стола, за яким кожен мав змогу висловити свою думку щодо змісту й організації вивчених навчальних дисциплін та проведення практик.
Студенти, що завершують навчання на першому курсі магістратури, представили сильні та слабі сторони освітніх навчальних програм обох рівнів на факультеті, а також їхні можливості та виклики.
Майбутні освітяни поділилися своїми думками щодо розвитку навчальних програм, та побажаннями щодо вдосконалення змісту навчальних курсів і підходів до організації, також відзначили важливість практикувати інноваційні підходи під час навчання та комунікувати із вчителями географії.
Обґрунтували потребу глибшого вивчення методики інтегрованих курсів у школі, особливостей впровадження НУШ тощо.