Вийшов друком посібник “Природні ресурси і рекреаційні комплекси світу” к.г.н., доц. Монастирського В.Р., присвячений 140-річчю географії у Львівському університеті та 20-річчю кафедри туризму

03.06.2022 | 14:10

фото Монастирський-Природні ресурси-РК-світу 2022

Вітаємо доцента кафедри туризму Монастирського Володимира Романовича з виходом навчального посібника “Природні ресурси і рекреаційні комплекси світу”.
Посібник присвячується 140-річчю географії у Львівському університеті та 20-річчю кафедри туризму.
У посібнику подається коротка ознайомча характеристика природних туристичних ресурсів і основних рекреаційних комплексів світу (близько 160 країн). Вони згруповані за територіальною близькістю і в кожній з них виокремлено найбільш відомі туристичні об’єкти.

Цінність посібника в його актуальності у вимірі сучасних реалій, адже збереження цілісності природних ресурсів і раціонального розвитку рекреаційних комплексів – формують імідж туристичних дестинацій, що викликають зацікавлення у туристів і сприяють формуванню активного туристичного попиту.
Своєю працею Володимир Романович продовжує класичні традиції географічної науки, вдало поєднуючи їх із новітніми технологіями і можливостями в туристичній індустрії.
Особлива подяка декану географічного факультету Володимиру Івановичу Біланюку, який постійно сприяє виходу у світ нових підручників, зміцнюючи, потужний фундамент наукової діяльності факультету.
Автору Монастирському Володимиру Романовичу дякуємо за цікаву оригінальну працю і бажаємо здоров’я, натхнення, а також освоєння нових географічних горизонтів уже на практиці!

Посібник “Природні ресурси і рекреаційні комплекси світу” можна переглянути та завантажити за посиланням: https://geography.lnu.edu.ua/wp-content/uploads/2022/06/Monastyrskyy-Pryrodni-resursy-RK-svitu-book-2022.pdf