Неформальна освіта студентів першого курсу групи ГРФУ-11с, що вивчають навчальну дисципліну “Основи урбаністики”

01.05.2023 | 10:43

Важливою складовою підготовки студентів, що опановують освітню програму “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток”, є неформальна освіта – самостійне вдосконалення своїх професійних навичок, відвідування різноманітних заходів професійного спрямування, проходження тренінгів, курсів й ін.
Десять студенток і студентів першого курсу групи ГРФУ-11с, що вивчають навчальну дисципліну “Основи урбаністики” (викладач – проф. Р. Лозинський), самостійно успішно опанували онлайн курс “Урбаністика: сучасне місто”, який пропонує освітня платформа “Prometheus”, й отримали відвідні сертифікати.
Онлайн курс розроблено спільно викладачами аналітичного центру CEDOS та Центру урбаністичних студій НаУКМА в межах “Ініціативи з розвитку аналітичних центрів в Україні”, яку виконував МФ “Відродження” у партнерстві з Фондом розвитку аналітичних центрів (TTF) за фінансової підтримки посольства Швеції в Україні (SIDA).
Рішенням кафедри географії України неформальна професійна освіта студентів, підтверджена відповідними документами й матеріалами, враховується у процесі поточного оцінювання студентів з навчальних дисциплін, які забезпечує кафедра.