У рамках підготовки до нового навчального року викладачі географічного факультету пройшли навчання на онлайн-курсі “Школа стійкості”

21.08.2023 | 17:29

У рамках підготовки до нового навчального року викладачі географічного факультету — доц. Володимир Біланюк і асист. Любов Котик пройшли навчання на онлайн-курсі “Школа стійкості” (онлайн-платформа EdEra).
Курс спрямований на психосоціальну підтримку вчителів і учнів. У межах курсу викладачі ознайомилися з особливостями формування безпечного освітнього середовища у час кризи у закладах освіти, роллю освітніх спільнот у формуванні безпечного освітнього середовища, організації освітнього процесу у час кризи та підтримки дітей у кризових ситуаціях; отримали навички провадження проактивної дисципліни і навчання для натхнення учнів, формування інклюзивного середовища у закладі освіти.
Отримані знання та навички будуть застосовані у рамках викладання курсу “Освітній менеджмент в географія” для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія).