Вийшов друком навчальний посібник «Вступ до спеціальності: Харчові технології»

31.08.2023 | 12:42

Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка вітає доктора сільськогосподарських наук, професора Бомбу М. Я. з виходом з друку навчального посібника «Вступ до спеціальності: Харчові технології», видавництва «Сполом», обсягом 300 сторінок (ISBN 978-966-919-962-1).

Навчально-методичне видання зорієнтоване на здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня підготовки зі спеціальності 181 «Харчові технології», а також аспірантів, наукових та інженерно-технічних фахівців ресторанної справи та харчової промисловості.
У навчальному посібнику висвітлено питання формування освіти і науки в галузі харчування, а також розвиток інтересу студентів до вибраної професії, формування цілісних знань про освіту для майбутніх професіоналів у цій сфері. У посібнику викладено термінологічну основу технологій харчових виробництв, основи організації навчального та наукового процесу у професійній підготовці фахівців, характеристику харчової промисловості та ресторанного господарства на національному та світовому рівні.
Велика подяка рецензентам навчального посібника: Білонозі Ю. Л., доктору технічних наук, професору Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького; Ощипку І. М., доктору технічних наук, професору Львівського торговельно-економічного університету; Теребуху А. А., доктору економічних наук, професору Національного університету «Львівська політехніка» за фахову та неупереджену оцінку видання.
Автору навчального посібника, професору Бомбі М. Я., бажаємо міцного здоров’я, натхнення до подальших плідних успіхів у нових працях з розвитку освіти та науки.