Навчально-пізнавальна екскурсія студентів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій до п’ятизіркового готелю «BANKHOTEL»

20.10.2022 | 12:49

19 жовтня 2022 р. студенти III та IV курсів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій спільно з викладачами к.е.н., доц. Кушнірук Г.В., ст. викл. Максимець О.Б., асист. Дорош Ю.С. відвідали п’ятизірковий готель «BANKHOTEL» у Львові.

«BANKHOTEL» – бізнес-готель, який гостинно відчинив двері жителям та гостям міста 8 червня 2018 р. Будівля, де розташований готель, знаходиться в історичній частині Львова і раніше належала Австро-Угорському банку. Зараз «BANKHOTEL» – це п’ятизірковий готель міста Лева зі своєю власною історією, розкішним інтер’єром та вражаючим номерним фондом.

Під час навчальної екскурсії студенти ознайомились з історією готелю,  номерним фондом, конгрес-холом тощо. Загалом, «BANKHOTEL» налічує 7 поверхів і 101 номер різної цінової категорії, зокрема, один «президентський люкс», один «люкс прем’єр», 6 «напівлюксів», 36 номерів «суперіор» (22 Twin, 14 Double), 57 номерів «стандарт» (16 Twin, 41 Double) та один номер для маломобільних груп населення. Окремий акцент протягом екскурсії було здійснено на особливостях роботи служби прийому та розміщення, ресторану «Safe» і винного бару «Reserve».

Крім того, зацікавленість студентів викликалo жваве обговорення щодо перебування у готелі відомих особистостей, зокрема американської співачки LP, актора та кінорежисера Шона Пенна, чинного президента України Володимира Зеленського та інших.
Екскурсії такого типу дають можливість здобувачам вищої освіти краще ознайомитися з підприємствами готельно-ресторанної сфери (високими стандартами обслуговування туристів, професійними компетентностями персоналу, інноваційними методами обслуговування, особливостями формування атмосфери гостинності), а також поспілкуватись з фахівцями-практиками.

Колектив кафедри та студенти висловлюють щиру вдячність керівництву готелю «BANKHOTEL» та особисто швейцару п. Олегу за проведення екскурсії та надання практичних знань, порад, які дозволять зробити перші кроки у професійній діяльності, а саме у сфері готельного та ресторанного бізнесу.

Також щиро дякуємо завідувачу кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Пандяку Ігорю Григоровичу за сприяння та допомогу в організації навчальної екскурсії!