Навчально-пізнавальна екскурсія до готелю «Citadel Inn»

01.10.2021 | 14:39

23 вересня 2021 р. студенти географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (групи ГРГ-31, ГРГ-32, ГРГ-33) у рамках вивчення навчальної дисципліни «Організація готельного господарства» відвідали та ознайомились з роботою п’ятизіркового готелю «Citadel Inn» Hotel & Resort.

Готель розміщений в одній із веж фортифікаційного комплексу середини ХІХ ст., що був зведений у Львові в період австрійської влади після революційних подій «Весни народів». Проте буремні часи ХІХ ст. та військові лихоліття ХХ ст. залишились в минулому, а приміщення цитаделі отримало нове життя. З 2009 р. тут функціонує розкішний готель «Citadel Inn», що поєднує в собі вишуканий інтер’єр та бездоганний сервіс, а з території готелю відкривається чудова панорама Львова.

Під час навчальної екскурсії студенти ознайомились з номерним фондом готелю (до послуг гостей є номери категорії «стандарт», «суперіор» і класу «люкс») та організацією роботи ресторану «Гармата». Директор ресторану Олег Ковалишин поділився зі студентами досвідом практичної роботи в індустрії гостинності на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Citadel Inn», а також розповів про особливості функціонування закладу в сучасних умовах пандемії.

Навчальна екскурсія відбулась за ініціативи та організації Ірини Мирославівни Чайки, асистента кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій.

Висловлюємо щиру подяку керівництву готелю та Олегу Ковалишину за забезпечення навчальної екскурсії!