Навчальне забезпечення сільського туризму в Україні

02.01.2022 | 22:05

Напередодні Нового року надійшла подяка від організаторів навчальних онлайн-курсів проєкту “Перспективи сталого розвитку сільських територій”, які відбувалися у вересні-грудні 2021 року.
Подяку було адресовано старшому викладачеві кафедри туризму Юрію Зіньку, який у рамках проєкту прочитав 4 онлайн-лекції для учасників навчальних курсів. В онлайн-семінарах брали участь власники осель і лідери територіальних громад майже з усіх регіонів України.
Для власників агроосель Юрій Зінько прочитав 2 онлайн-лекції на теми: “Де шукати ресурси для розвитку сільського туризму в громаді” та “Стандарти якості у сфері сільського зеленого туризму. Категоризація у сфері сільського туризму як елемент стандартизації послуг”. Одночасно для організаторів сільського туризму він представив 2 онлайн-лекції на теми: “Маркетинг, брендинг та промоція послуг сільського туризму. Бренд сільського зеленого туризму” та “Створення і розвиток кластерів сільського туризму. Види та моделі кластерів сільського туризму в Україні”.
Проєкт “Перспективи сталого розвитку сільських територій” реалізується громадськими організаціями “Екодія” і “Українська мережа сільського розвитку” у співпраці з DRA за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.