Науково-методичний семінар для вчителів географії у рамках співпраці з Яворівським НПП

16.02.2024 | 14:40

14 лютого 2024 р. викладачі географічного факультету (доц. Євген Тиханович, ст. викл. Юрій Зінько, асист. Любов Котик) взяли участь в освітньому заході організованому Яворівським національним природним парком на тему: “Використання природних ресурсів, об’єктів інфраструктури та природотерапії Яворівського НПП в екологічному, патріотичному вихованні та оздоровленні учнівської молоді”.

Захід у формі семінару організований для педагогів-географів Яворівської ТГ із залученням відділу освіти Яворівської ТГ (представник — п. Ольга Копитко).
Для представлення базових особливостей сучасної географічної освіти в контексті розвитку екоосвіти у національних природних парках залучено фахівців географічного факультету Львівського університету та спеціалістів Яворівського НПП.
У рамках семінару доц. Євген Тиханович презентував доповідь на тему: “Мотивація вчителя географії щодо співпраці із природоохоронними установами з метою активізації екоосвітньої роботи”, ст. викл. Юрій Зінько — “Роль вчителя-географа в екоекскурсіях природоохоронними установами Львівщини”, асист. Любов Котик – “Тенденції розвитку географічної освіти і науки на сучасному етапі”.
Дякуємо вчителям Яворівської ТГ за інтерес до географічної освіти і науки; керівництву і працівникам Яворівського НПП в особі директора — п. Сергія Маруняка, провідного фахівця — п. Михайла Біляка за освітньо-наукову співпрацю та популяризацію екоосвітніх і географічних ініціатив природоохоронного спрямування!!!