Участь здобувачів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у 90 Ювілейній Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів: «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

22.04.2024 | 14:44

11-12 квітня 2024 року студенти магістерського і бакалаврського рівня спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Харчові технології» кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ ім. Івана Франка взяли участь у 90-й Ювілейній Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».

Конференція відбулась Національному університеті харчових технологій, охоплювала всі напрямки харчової науки, техніки і технології, а також економіки і управління, екології та сталого розвитку, гуманітарні студії та інші суміжні напрямки і загалом представлена у 43 секціях. Окрім учасників з провідних вишів харчового профілю з України, у конференції прийняли участь молоді науковці та студенти з Словаччини, Румунії, Польщі, Азербайджану, Болгарії та Хорватії.
Здобувачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ ім. Івана Франка представили свої дослідження у двох секціях:

  • Готельно-ресторанна справа, на теми :
    «Івент-менеджмент з організації у ресторанному бізнесі» (Ілля Лебонтов, наук. кер. – доц. Маслійчук О.Б.);
    «Перспективи використання кореню імбиру в ресторанних технологіях» (Святослав Ципук, наук. кер. – доц. Маслійчук О.Б.);
  • Технологія фукнціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів:
    «Застосування прянощів у продуктах харчування для військовослужбовців» (Олег Шоп’як, наук. кер. – доц. Маслійчук О.Б.);
    «Перспективи використання фенхелю у продуктах харчування для військовослужбовців» (Роксоляна Швець, наук. кер. – доц. Маслійчук О.Б.);
    «Спіруліна – функціональний інгредієнт для розробки нових продуктів харчування у раціоні військовослужбовців» (Анастасія Трофімук, наук. кер. – доц. Маслійчук О.Б.);
    «Перспектива використання кориці у функціональному харчуванні» ( Ксенія Нечипуренко, наук. кер. – доц. Маслійчук О.Б.);
    «Піст як невід’ємний складник української кухні» (Аркадій Бондаревський, Максим Вічистий, Юрій Сабадаш, наук. кер. – проф. Науменко Н.В. (НУХТ).

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ ім. Івана Франка вдячний Національному університету харчових технологій за співпрацю та високий рівень організації конференції!