15 травня 2024 року відбувся онлайн вебінар на тему: “Національна кухня та ресторанний бізнес Боснії та Герцеговини”

15.05.2024 | 11:10

15 травня 2024 року відбувся онлайн вебінар на тему: “Національна кухня та ресторанний бізнес Боснії та Герцеговини”, який окрім семінару містив відеоуроки по основних стравах балканського регіону. Цей захід розроблений спеціально для освітян і студентів, які цікавляться гастрономією та кулінарним мистецтвом та фінансувався La Fondation pour la Formation Hôtelière. Проводив його Предраг Тошич, майстер гастрономії та професор практичних кулінарних занять (Професійна Школа Гостинності та Туризму, Баня-Лука).

Вебінар був значно ширшим за своїм змістом, ніж класична лекція. Цей інтерактивний майстер-клас відкрив для викладачів та студентів значно ширші можливості:
1) розширити гастрономічні знання завдяки ознайомленню з унікальними інгредієнтами, спеціями та методами приготування страв Боснії й Герцеговини; 2) дав змогу опанувати мистецтво приготування деяких з найвідоміших страв Боснії та Герцеговини через прямі відеотрансляції та інтерактивні сесії.

У заході, який проводився англійською мовою, взяли участь студенти та викладачі з України та інших країн Європи.
Активну участь у вебінарі взяли доценти кафедри туризму Львівського національного університету Анна Грицишин, Ореста Бордун та Анна Красько спільно зі своїми студентами. Такі вебінари є надзвичайно потрібними оскільки дають змогу пізнати гастрономічну культуру народів світу, поділитися власним досвідом промоції національного гастрономічного продукту та представити автентичні традиції гостинності України іноземним учасникам.