Налагодження співпраці з рестораном аргентинської та італійської кухні

13.09.2021 | 09:13

8 вересня 2021 р. відбулась професійна зустріч представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ імені Івана Франка і керівника ресторану аргентинської та італійської кухні «Fugazzeta» з метою налагодження співпраці у сфері практичної підготовки студентів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології».
У зустрічі взяли участь завідувач кафедри, к. г. н., доцент Ігор Григорович Пандяк, к. т. н., доцент кафедри Ольга Богданівна Маслійчук та керівник ресторану Василь Наконечний.
Під час зустрічі представники кафедри ознайомилися із концепцією ресторану та специфікою його діяльності, адже це перший заклад в Україні, що готує фугазетту – мегасирну, ситну і смачну варіацію піци із Аргентини. Учасники зустрічі обговорили питання щодо проходження навчальної та виробничої практик студентів кафедри на базі ресторану, проведення виїзних лекцій і практичних занять, а також подальшого працевлаштування випускників кафедри. Планується залучити менеджмент ресторану до розробки стратегії розвитку лабораторії «Харчових технологій та ресторанного обслуговування», що функціонує при кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ імені Івана Франка.

Колектив кафедри націлений на плідну співпрацю з керівництвом ресторану «Fugazzeta» у напрямку практичної підготовки висококваліфікованих фахівців індустрії гостинності!