Мотиваційне заняття у рамках проєкту “Профорієнтаційних зустрічей” провела асист. кафедри туризму Галина Бригілевич

24.04.2023 | 12:45

21 квітня 2023 року асистент кафедри туризму географічного факультету імені Івана Франка Галина Михайлівна Бригілевич провела мотиваційне заняття у рамках проєкту “Профорієнтаційних зустрічей” з учнями 6-А класу СЗШ №1 м. Львова.
У рамках заняття школярі дізналися про широкий спектр наукової роботи географічного факультету, зокрема про діяльність та основні напрямки роботи кафедри туризму, яка у 2023 відзначає 20-річчя.
Дітям було цікаво розпитати Галину Михайлівну про спеціальність “Туризм”, зокрема викладач детально ознайомила їх з основними аспектами функціонування таких напрямків туризму як гостинність та рекреація. Галина Михайлівна також презентувала збірник щорічної Міжнародної конференції “Географія, економіка і туризм: національний та міжнародний досвід” Під час зустрічі учні дізнаються про перспективи та можливості майбутнього працевлаштування.
Варто підкреслити, що зустрічі зі школярами  у рамках такого формату є надзвичайно цінними, адже зворотний зв’язок між вищими навчальними закладами та загальноосвітніми школами забезпечує безперервні комунікації та сприяє визначитися з вибором професії у майбутньому. Туризм як професія, хобі, наука є особливо цікавою дітям, оскільки безпосередньо містить у собі елементи дозвілля, а також відіграє важливу роль у соціально економічному та суспільному житті.