Методичний семінар кафедри економічної і соціальної географії на тему на тему: «Навчально-методичний комплекс дисциплін «Глобальні проблеми людства» і «Освітній менеджмент в географії»»

25.01.2023 | 18:05

23 січня 2023 р. відбувся черговий методичний семінар кафедри економічної і соціальної географії на тему: «Навчально-методичний комплекс дисциплін «Глобальні проблеми людства» і «Освітній менеджмент в географії»». З доповіддю виступила асист. Любов Котик, яка ознайомила присутніх із проблемними моментами укладання навчально-методичних комплексів за освітніми компонентами ОПП Середня освіта (Географія) та їх представлення у системі Moodle. Зазначила на необхідності забезпечення: структурної цілісності навчальної дисципліни при її представленні у формі електронного навчального курсу у системі Moodle, функціональності електронного навчального курсу; візуальної естетичності, яка полегшує працю студентів з електронним курсом.

У доповнення до доповіді на методичному семінарі було представлено електронні навчальні курси у системі Moodle: «Освітній менеджмент в географії» (автори курсу: доц. Володимир Біланюк, асист. Любов Котик); «Глобальні проблеми людства» (автори курсу: доц. Мирослава Книш, асист. Любов Котик).