Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій в онлайн-зустрічі «Маркування харчових продуктів»
16 лютого 2023 р. здобувачі вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» разом із доцентами кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій – Майковою С.В. та Маслійчук О.Б. відвідали онлайн-зустріч від компанії PROFI CLUB на тему: «Маркування харчових продуктів».
Спікер зустрічі – Ольга Бранчук (державний інспектор з питань безпечності харчових продуктів, державний та внутрішній аудитор системи НАССР).
Дана зустріч зібрала спеціалістів-виробників, рестораторів, керівників закладів освіти та контролюючих органів, а також викладачів профільних спеціальностей.
Програмою зустрічі розкрито такі питання:
- Основні вимоги щодо маркування харчових продуктів;
- Правила та винятки з правил маркування для українських виробників та імпортерів;
- Увага споживача при купівлі продуктів;
- Відповідальність виробників та постачальників за порушення вимог маркування;
- Процедура дій споживача при виявленні невідповідної інформації на етикетці харчового продукту.
Висловлюємо щиру подяку від кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій модератору Ользі Михайловій та спікеру Ользі Бранчук за пізнавальну інформацію та очікуємо наступних зустрічей.