Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій в онлайн-зустрічі «Маркування харчових продуктів»

17.02.2023 | 19:53

16  лютого 2023 р. здобувачі вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» разом із доцентами кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій  – Майковою С.В. та Маслійчук О.Б. відвідали онлайн-зустріч від компанії PROFI CLUB на тему: «Маркування харчових продуктів».

Спікер зустрічі –  Ольга Бранчук (державний інспектор з питань безпечності харчових продуктів, державний та внутрішній аудитор системи НАССР).

Дана зустріч зібрала спеціалістів-виробників, рестораторів, керівників закладів освіти та контролюючих органів, а також викладачів профільних спеціальностей.

Програмою зустрічі розкрито такі питання:

  • Основні вимоги щодо маркування харчових продуктів;
  • Правила та винятки з правил маркування для українських виробників та імпортерів;
  • Увага споживача при купівлі продуктів;
  • Відповідальність виробників та постачальників за порушення вимог маркування;
  • Процедура дій споживача при виявленні невідповідної інформації на етикетці харчового продукту.

Висловлюємо щиру подяку від кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій модератору Ользі Михайловій та спікеру Ользі Бранчук за пізнавальну інформацію та очікуємо наступних зустрічей.