Літня школа сталого розвитку “SustainMV”, Штральзунд (Німеччина)

15.10.2024 | 13:26

Студентки 4 курсу предметної спеціальності 106 Географія кафедри раціонального використання природних ресурсів і охорони природи Піцишин Вікторія і кафедри геоекології та фізичної географії Смолінська Анастасія взяли участь в науковій літній школі сталого розвитку у місті Штральзунд (Німеччина), яка відбувалась з 2 по 13 вересня 2024 року.

Літню школу організували та проводили: Грайсфульдський університет, Ростоцький університет, Ростоцький університет музики та драми, Університет прикладних наук: технології, бізнесу і дизайну у Вісмарі, Штральзундський університет прикладних наук, Нойбрандербурзький університет прикладних наук.

Під час програми студентки отримали нові знання та навички щодо напрямків цілей сталого розвитку.
Також подорожували північчю Німеччини, а саме побували в місті Грайсфальд, Вісмар, Нойбранденбург, Росток, Штральзунд. а також на острові Індзель-Гіддензе.

У літній школі також брали участь студенти та спеціалісти з різних країн світу: Великої Британії, Польщі, Німеччини, Франції, Бразилії, Китаю, Фінляндії, Колумбії, Індії, Азербайджану, Чехії, Таїланду, Марокко та Чилі.