Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій взяли участь в онлайн-конференції «Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP»
Студенти 4 курсу кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій та доцентка, к.т.н. Ольга Маслійчук, в межах вивчення навчальної дисципліни «Організація ресторанної справи» взяли участь у Zoom – конференції на тему «Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP», що відбулася 28 вересня 2023 року.
За програмою конференції учасники ознайомилися із такими питаннями:
- 12 кроків розробки системи HACCP;
- Що таке критична контрольна точка (ККТ);
- Чим ККТ відрізняється від точки контролю;
- Методологія визначення ККТ;
- Що таке критичні мені і які вони бувають;
- Документація щодо контролю у ККТ.
Учасники нагороджені сертифікатами.
Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій висловлює щиру подяку спікерам та організатору заходу – Михайловій Ользі, директору навчального центру PROFI CLUB за навчання та співпрацю.