Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій взяли участь в онлайн-конференції «Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP»

10.10.2023 | 10:39

Студенти 4 курсу кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій та доцентка, к.т.н. Ольга Маслійчук, в межах вивчення навчальної дисципліни «Організація ресторанної справи» взяли участь у Zoom – конференції на тему «Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP», що відбулася 28 вересня 2023 року.

За програмою конференції учасники ознайомилися із такими питаннями:

  1. 12 кроків розробки системи HACCP;
  2. Що таке критична контрольна точка (ККТ);
  3. Чим ККТ відрізняється від точки контролю;
  4. Методологія визначення ККТ;
  5. Що таке критичні мені і які вони бувають;
  6. Документація щодо контролю у ККТ.

Учасники нагороджені сертифікатами.

Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій висловлює щиру подяку спікерам та організатору заходу – Михайловій Ользі, директору навчального центру PROFI CLUB за навчання та співпрацю.