Успішно атестовано електронний курс «Інвестування у готельно-ресторанному бізнесі» доцентки кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Ірини Петлін

30.07.2023 | 20:30

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, доц. Ірина Петлін розробила електронний курс з навчальної дисципліни «Інвестування у готельно-ресторанному бізнесі» в системі Moodle, який успішно атестовано Комісією з атестації у Львівському національному університеті імені Івана Франка (Протокол засідання атестаційної комісії №123-23 від 4 липня 2023 року).
Курс орієнтований на розвиток зручного інструменту взаємодії з учасниками освітнього процесу на засадах європейських стандартів навчання. В електронному курсі використано текстові, графічні, аудіо- та відеоматеріали при організації навчального процесу, різні варіанти модулів, що оптимізують та збагачують підготовку здобувачів освіти, подачу матеріалу і моніторинг навчального процесу викладачем.
Електронний курс «Інвестування у готельно-ресторанному бізнесі» орієнтований на студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (магістерський рівень) і є важливим у формуванні в майбутніх фахівців галузі належних практичних вмінь і навичок застосування універсального інструментарію розробки та реалізації проєктів з метою досягнення ефективного існування та розвитку підприємства.
Вітання доц. Ірині Петлін з успішною атестацією електронного курсу та побажання їй успішного застосування розробки у майбутній педагогічній діяльності!