Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій взяла участь у IV Міжнародній науково-практичній конференції «GLOBAL SCIENCE: PROSPECTS AND INNOVATIONS»
Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, кандидатка технічних наук – Маслійчук Ольга Богданівна взяла участь IV Міжнародній науково-практичній конференції “GLOBAL SCIENCE: PROSPECTS AND INNOVATIONS”, яка відбулася 1-3 грудня 2023 р. у Ліверпулі, Великобританія.
У співавторстві із професорками, докторкою технічних наук – Сімахіною Галиною Олександрівною та докторкою філологічних наук – Науменко Наталією Валентинівною опубліковано статтю на тему: «FUNCTIONAL INGREDIENTS OF WILD BERRIES TO INCLUDE INTO DIETS FOR MILITARY PERSONNEL».
У статті представлені функціональні інгредієнти лісових ягід для включення їх до раціонів військовослужбовців. Ольга Богданівна отримала сертифікат учасниці (24 год).
Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій висловлює велику подяку організаторам Міжнародної науково-практичної конференції та науковцям із Національного університету харчових технологій за спільні наукові дослідження.