День святого Миколая на кафедрі туризму – завершився захист магістерських робіт студентів спеціальності 242 Туризм

21.12.2022 | 19:46

19 грудня на кафедрі туризму завершився захист магістерських робіт студентів спеціальності 242 Туризм, освітніх програм Туристична діяльність та Міжнародний туризм.
Магістри продемонстрували високий рівень компетентності при захисті робіт, важливо, що у кожній з них було представлено авторські дослідження, чимало яких стосувалось відновленню туристичної галузі України у часі воєнного стану та у повоєнний період. Всі роботи отримали оцінки “відмінно”.
На захисті панувала доброзичлива конференцій на атмосфера, а члени комісії на чолі з завідувачкою кафедри, професором Мартою Мальською ділилися науковим досвідом з новітнім поколінням фахівців туризму.
Свій колорит у цей день внесло свято Миколая. Так,  почесний Миколай кафедри старший викладач кафедри туризму Юрій Володимирович Зінько згуртував студентів -першокурсників і провів для них цікавий екскурс про історію свята. Дуже цінно, що один з найхаризматичніших науковців Франкового університету транслює українські традиції, а разом з ними нашу ідентичність молоді.
У свята та важливі життєві моменти особливо хочемо відчувати підтримку рідних, люблячих людей. Окрасою дня стали двоє маленьких дівчаток, Яна та Ілона – донечки випускниці кафедри туризму Мар’яни Склінар. Малеча завітала на кафедру з музичним подарунком і дзвінко та щиро заспівала “Ой хто, хто Миколая любить”, а разом з тим підтримала маму, яка представляла свою магістерську роботу.
День святого Миколая став одним з найсвітліших, найдобріших днів у році для нашої кафедри. А з Божою допомогою на нас чекає ще багато таких радісних днів!!!