Набуття фахових компетентностей здобувачами-бакалаврами 3 курсу спеціальності «Харчові технології» (дисципліна «Технологія дитячого та геродієтичного харчування»)

19.04.2024 | 12:52

12 квітня 2024 року у лабораторії харчових технологій та ресторанного обслуговування кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій відбулось практичне заняття з дисципліни «Технологія дитячого та геродієтичного харчування» на тему: «Органолептична характеристика сухих дитячих сумішей» (заняття провела доцентка Маслійчук О.Б.).
Мета практичного заняття – органолептична оцінка сухих сумішей Nestle Nido (сухе молоко), Nutricia Nutrison (функціональне ентеральне дитяче харчування), Post perfomence Shake (коктейль білкового харчування) та визначення їхньої харчової цінності.
Студенти приготували суміші відповідно до технології та провели порівняльну характеристику отриманих результатів, дегустували взірці.
Під час практичної роботи здобувачі набули фахових компетентностей органолептичної оцінки та визначення харчової цінності продуктів для дитячого та геродієтичного харчування.