Готельно-ресторанної справи та харчових технологій

Теми семінарів   кафедри готельно-ресторанної справи  та харчових технологій

у 2021-2022 н. р.

Тема доповіді Викладач Дата проведення
Концепції гостинності у соціо-географічних дослідженнях доц. Пандяк І. Г. 21.12.2021
Сучасні тенденції та перспективи розвитку технологій з розробки оздоровчих продуктів харчування проф. Бомба М. Я. 8.02.2022
Актуальність та перспектива впровадження напівфабрикатів із м’яса індички з природними антиоксидантами для закладів ресторанного господарства  

доц. Маслійчук О. Б.

22.03.2022
Велнес-туризм та індустрія велнес & Cпа як найприбутковіший сегмент HoReCa комплексу доц. Рутинський М. Й. 22.02.2022
Підвищення функціональних властивостей рибної сировини доц. Майкова С. В. 23.11.2021
Крафтове виробництво сирів у Львівській області: передумови, сучасний стан та перспективи розвитку доц. Кушнірук Г. В. 10.03.2022
Концептуальні готелі України та світу: сучасний стан та тенденції розвитку ас. Дорош  Ю. С. 5.04.2022
Готельне господарство в сільській місцевості України: тенденції розвитку та соціально-економічне значення ас. Чайка І. М. 19.04.2022
Використання нетрадиційної сировини у виготовленні борошняних кондитерських виробів ст. викл. Максимець О. Б. 10.05.2022
Основні проблеми та сучасні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанної індустрії доц. Удуд І. Р. 9.11.2021
Рельєф як рекреаційно-туристський ресурс України доц. Білецький М. І. 24.05.2022
Особливості функціонування готельних підприємств в умовах пандемії COVID-19 доц. Петлін І. В. 7.12.2021
Фермерські господарства Львівщини на ринку гастрономічного туризму: сучасний стан і перспективи розвитку доц. Цимбала О. С. 23.11.2021
Підвищення якості послуг у закладах ресторанного господарства доц. Вівчарук О. М. 8.02.2022
Перспективи використання БАД на основі мікроелементів в оздоровчому харчуванні доц. Шах А. Є. 21.12.2021