Готельно-ресторанної справи та харчових технологій

Теми семінарів   кафедри готельно-ресторанної справи  та харчових технологій

у 2021-2022 н. р.

Тема доповіді Викладач Дата проведення
Концепції гостинності у соціо-географічних дослідженняхдоц. Пандяк І. Г.21.12.2021
Сучасні тенденції та перспективи розвитку технологій з розробки оздоровчих продуктів харчуванняпроф. Бомба М. Я.8.02.2022
Актуальність та перспектива впровадження напівфабрикатів із м’яса індички з природними антиоксидантами для закладів ресторанного господарства 

доц. Маслійчук О. Б.

22.03.2022
Велнес-туризм та індустрія велнес & Cпа як найприбутковіший сегмент HoReCa комплексудоц. Рутинський М. Й.22.02.2022
Підвищення функціональних властивостей рибної сировинидоц. Майкова С. В.23.11.2021
Крафтове виробництво сирів у Львівській області: передумови, сучасний стан та перспективи розвиткудоц. Кушнірук Г. В.10.03.2022
Концептуальні готелі України та світу: сучасний стан та тенденції розвиткуас. Дорош  Ю. С.5.04.2022
Готельне господарство в сільській місцевості України: тенденції розвитку та соціально-економічне значенняас. Чайка І. М.19.04.2022
Використання нетрадиційної сировини у виготовленні борошняних кондитерських виробівст. викл. Максимець О. Б.10.05.2022
Основні проблеми та сучасні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанної індустріїдоц. Удуд І. Р.9.11.2021
Рельєф як рекреаційно-туристський ресурс Українидоц. Білецький М. І.24.05.2022
Особливості функціонування готельних підприємств в умовах пандемії COVID-19доц. Петлін І. В.7.12.2021
Фермерські господарства Львівщини на ринку гастрономічного туризму: сучасний стан і перспективи розвиткудоц. Цимбала О. С.23.11.2021
Підвищення якості послуг у закладах ресторанного господарствадоц. Вівчарук О. М.8.02.2022
Перспективи використання БАД на основі мікроелементів в оздоровчому харчуваннідоц. Шах А. Є.21.12.2021