Готельно-ресторанної справи та харчових технологій
Теми семінарів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій
Тема доповіді | Викладач | Дата проведення |
Концепції гостинності у соціо-географічних дослідженнях | доц. Пандяк І. Г. | 21.12.2021 |
Сучасні тенденції та перспективи розвитку технологій з розробки оздоровчих продуктів харчування | проф. Бомба М. Я. | 8.02.2022 |
Актуальність та перспектива впровадження напівфабрикатів із м’яса індички з природними антиоксидантами для закладів ресторанного господарства |
доц. Маслійчук О. Б. |
22.03.2022 |
Велнес-туризм та індустрія велнес & Cпа як найприбутковіший сегмент HoReCa комплексу | доц. Рутинський М. Й. | 22.02.2022 |
Підвищення функціональних властивостей рибної сировини | доц. Майкова С. В. | 23.11.2021 |
Крафтове виробництво сирів у Львівській області: передумови, сучасний стан та перспективи розвитку | доц. Кушнірук Г. В. | 10.03.2022 |
Концептуальні готелі України та світу: сучасний стан та тенденції розвитку | ас. Дорош Ю. С. | 5.04.2022 |
Готельне господарство в сільській місцевості України: тенденції розвитку та соціально-економічне значення | ас. Чайка І. М. | 19.04.2022 |
Використання нетрадиційної сировини у виготовленні борошняних кондитерських виробів | ст. викл. Максимець О. Б. | 10.05.2022 |
Основні проблеми та сучасні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанної індустрії | доц. Удуд І. Р. | 9.11.2021 |
Рельєф як рекреаційно-туристський ресурс України | доц. Білецький М. І. | 24.05.2022 |
Особливості функціонування готельних підприємств в умовах пандемії COVID-19 | доц. Петлін І. В. | 7.12.2021 |
Фермерські господарства Львівщини на ринку гастрономічного туризму: сучасний стан і перспективи розвитку | доц. Цимбала О. С. | 23.11.2021 |
Підвищення якості послуг у закладах ресторанного господарства | доц. Вівчарук О. М. | 8.02.2022 |
Перспективи використання БАД на основі мікроелементів в оздоровчому харчуванні | доц. Шах А. Є. | 21.12.2021 |