Зустріч зі стейкхолдерами: обговорення освітньо-професійної програми зі спеціальності 181 «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти

04.12.2022 | 19:25

2 грудня 2022 року кафедрою готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка проведено розширене засідання робочої групи з аналізу освітньо-професійної програми «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології».

У роботі прийняли участь:

  • Пандяк І.Г. – завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, доцент;
  • Майкова С.В. – гарант освітньо-професійної програми, кандидат технічних наук, доцент;
  • Маслійчук О.Б. – кандидат технічних наук, доцент кафедри;
  • Валовий А.А. – директор з розвитку та міжнародної співпраці асоціації кулінарів «Західна шеф група», засновник та член правління «Українського кулінарного союзу» засновник гастрономічного проєкту«13 шефів» та гастрономічного простору «PRO100HUB», почесний член асоціацій кухарів Сербії, Чорногорії, Хорватії, Казахстану;
  • Наконечний В.В. – регіональний керівник мережі ресторанів «Хінкальня», «Grill Pub», «Вurger Pizza Loft».

Мета засідання робочої групи – аналіз освітнього процесу, обладнання кафедри, з урахуванням досвіду стейкхолдерів, обговорення напрямів подальшого розвитку й вдосконалення освітніх компонент навчального процесу відповідно до сучасних вимог, інновацій у харчових технологіях ресторанного бізнесу та харчової промисловості. Увага зосереджувалась на долученні стейкхолдерів щодо покращення матеріально-технічної бази, проведення майстер-класів, тренінгів та співпраці із закладами ресторанного господарства, підприємствами харчової промисловості для проведення практик студентів, працевлаштування випускників спеціальності 181 «Харчові технології».

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій висловлює щиру вдячність співпраці зі стейкхолдерами для забезпечення підготовки висококваліфікованих магістрів із харчових технологій.