15 травня 2023 року відбулася зустріч студентів-магістрів із вчителем-методистом, членом групи розробки ОПП “Середня освіта (Географія)”

20.05.2023 | 13:37

Гарант магістерської освітньо-професійної програми “Середня освіта (Географія)” професор Мирослав Дністрянський та член групи розроблення програми вчитель-методист, відмінник освіти України Наталя Титар-Гаврилик провели 15 травня 2023 року зустріч із студентами, майбутніми вчителями географії.
Наталія Михайлівна відповіла на запитання учасників зустрічі щодо того, яким вона бачить місце географії в шкільній освіті. Звернула увагу студентів на необхідність глибокого знання змісту програм та посібників з географії, новими вимогами до роботи вчителя географії, необхідністю оволодіння новими методами навчання.

Всі учасники зустрічі наголошували на важливості географічної освіти для українського суспільства, виступили проти обмеження географічної складової в шкільній освіті. Запорукою успішності навчання має також стати підвищення авторитету та соціально-правового статусу вчителя в суспільстві. А ще Наталія Михайлівна наголосила, що українській школі дуже потрібні молоді вчителі!