Відбулась зустріч-обговорення освітніх програм підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» академічною спільнотою Львівського національного університету імені Івана Франка та Національного університету «Львівська політехніка»

17.09.2024 | 11:01

16 вересня 2024 року на кафедрі технології органічних продуктів НУ «Львівська політехніка» між представниками цієї кафедри та представниками кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка відбулось обговорення діючих та проектів ОПП підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології».

В обговоренні взяли участь від кафедри технології органічних продуктів НУ «Львівська політехніка» завідувач кафедри, д.т.н., проф. Богдан Дзіняк; д.т.н., проф., Лілія Шевчук; к.х.н., доц. Любов Паляниця; д.т.н., доц. Юрій Мельник, від кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ ім. Івана Франка завідувач кафедри, к.г.н., доц. Ігор Пандяк та к.т.н., доц. Світлана Майкова.

Проаналізувавши структуру та зміст освітньо-професійних програм, учасники обговорення поділились власним баченням й пропозиціями щодо її вдосконалення.

Окрім обговорення освітньо-професійних програм, спільні рекомендації спрямовані на тіснішу науково-дослідну співпрацю, зокрема із залученням потенціалу лабораторій університетів, а також проведення спільних конференцій, розширення можливостей академічної мобільності учасників освітнього процесу.