Відбулась зустріч-обговорення освітніх програм підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» академічною спільнотою Львівського національного університету імені Івана Франка та Національного університету «Львівська політехніка»
16 вересня 2024 року на кафедрі технології органічних продуктів НУ «Львівська політехніка» між представниками цієї кафедри та представниками кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка відбулось обговорення діючих та проектів ОПП підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології».
В обговоренні взяли участь від кафедри технології органічних продуктів НУ «Львівська політехніка» завідувач кафедри, д.т.н., проф. Богдан Дзіняк; д.т.н., проф., Лілія Шевчук; к.х.н., доц. Любов Паляниця; д.т.н., доц. Юрій Мельник, від кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ ім. Івана Франка завідувач кафедри, к.г.н., доц. Ігор Пандяк та к.т.н., доц. Світлана Майкова.
Проаналізувавши структуру та зміст освітньо-професійних програм, учасники обговорення поділились власним баченням й пропозиціями щодо її вдосконалення.
Окрім обговорення освітньо-професійних програм, спільні рекомендації спрямовані на тіснішу науково-дослідну співпрацю, зокрема із залученням потенціалу лабораторій університетів, а також проведення спільних конференцій, розширення можливостей академічної мобільності учасників освітнього процесу.