3 травня 2023 р. для студентів ОП “Ґрунтознавство та експертна оцінка земель” в межах навчального курсу “Землевпорядкування” відбулося практичне заняття на відкритому просторі

05.05.2023 | 11:14

3 травня 2023 р. для студентів третього курсу ОП “Ґрунтознавство та експертна оцінка земель” в межах навчального курсу “Землевпорядкування” (доц. Телегуз О. Г.)  відбулося чергове практичне заняття на відкритому просторі, зокрема поруч Органного залу та скверу-зупинки на вул. Степана Бандери. Зараз там тривають відновлювальні роботи підпірної стінки та облаштування мереж із застосуванням сучасних методів та заходів (геомембрана, геотекстиль). Представник підприємства “Онур” люб’язно поділився досвідом особливостей облаштування цього невеликого і водночас непростого об’єкта.

Також у внутрішньому дворику географічного факультету (вул. Дорошенка, 41) було висаджено унікальне дерево Ґінкго дволопатеве (Ginkgo)  та відновлено Бругмансію (Brugmansia).

Водночас студенти мали можливість зробити репортажні звітні фото в межах ДВВС “Цифрова фотографія”.

Висловлюємо вдячність колективу Радехівського дочірнього лісогосподарського підприємства ЛГП “Галсільліс” та його керівнику Бунь Любомирові Івановичу за наданий саджанець унікальної рослини.