Пройшов захист звітів за результатами виробничої практики магістрів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

16.02.2023 | 12:30

 

13 лютого 2023 року студенти-магістри (групи ГРГМ-11с і ГРГМ-12с) кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій захистили виробничу практику (керівники доц. Пандяк І.Г., ас. Митник С.І.).
Місцем проходження практики були провідні підприємства готельно-ресторанного профілю Львова та Львівської області, зокрема, готелі «Леополіс», «Атлас Делюкс», «ТОВ Готель Асторія», «Ібіс Стайлз Львів Центр» та ін., серед закладів ресторанного профілю – «36По», «Сrazy Town», «Pizzeria Gold» та ін.
Місце проходження виробничої практики студенти обирали згідно з попередньо обговореної з викладачами кафедри тематики кваліфікаційної роботи. Зібрана інформація на підприємствах стане основою написання кваліфікаційної роботи.
В процесі захисту практики студенти підтвердили знання здобуті під час вивчення дисциплін на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій, засвідчили високу обізнаність у питаннях практичної організації готельного і ресторанного бізнесу, виявили проблеми, зумовлені сучасними кризовими умовами розвитку, розробили цікаві рекомендації щодо оптимізації розвитку підприємств. У більшості студентів знання з теоретичного курсу та виробничої практики підкріплені попереднім досвідом роботи у закладах готельно-ресторанного профілю.
В підсумку проходження виробничої практики, успішність студентів становить 100 %, результати захисту: на «відмінно» – 83 %, «добре» – 17 %.