Захист курсових робіт здобувачами-магістрами спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 181 «Харчові технології» на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій

22.12.2023 | 15:18

18 грудня 2023 року на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій відбулись захисти курсових робіт магістрів денної форми навчання двох спеціальностей: 241 «Готельно-ресторанна справа» та 181 «Харчові технології».
Виконання курсової роботи є однією з ефективних форм навчання, яка дозволяє співставити теорію з практикою.
Її написання та захист поглиблює знання з навчальних дисциплін, формує професійні компетентності – уміння добирати, аналізувати, синтезувати інформацію, самостійно формулювати та обґрунтовувати висновки, розробляти пропозиції з метою удосконалення виробничих процесів, коректно й грамотно презентувати результати своїх досліджень.

Високо були оцінені курсові роботи таких магістрів спеціальності 181 «Харчові технології»:

  • Вічистий Максим Юрійович – тема: «Сучасні напрями розширення асортименту страв у ресторанах формату fast casual»;
  • Копчак Олег Романович – тема: «Технологія виготовлення функціональних напоїв оздоровчої дії»;
  • Мотичак Микола Ігорович – тема: «Сучасні напрями в технології виготовлення страв із овочів та фруктів»;
  • Панькевич Ірина Ігорівна – тема: «Інноваційні напрями виробництва хлібобулочних виробів»;
  • Полуйчак Святослав Олександрович – тема: «Удосконалення технології виготовлення листкового тіста»;
  • Сабадаш Юрій Андрійович – тема: «Використання прянощів і спецій у кухнях народів світу».
  • Якубишин Андрій Олександрович – тема: «Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва продуктів харчування».

Також високий рівень виконання курсової роботи продемонстрували магістри спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»:

  • Лебонтов Ілля Ігорович – тема: «Сучасні тенденції розвитку івент-організації ресторанного бізнесу»;
  • Марецька Вероніка-Маріанна Анатоліївна – тема: «Ринок кейтерингових послуг у Львові: особливості становлення та тенденції розвитку»;
    Райта Василина Романівна – тема: «Інноваційні технології освітлення у готелях»;
    Швець Роксоляна Юріївна – тема: «Побудова бренду кав’ярні: методологічні та прикладні аспекти».

Комісія та наукові керівники відмітили актуальність тематики курсових робіт студентів. Представлені результати досліджень виконані на належному рівні та відповідають усім вимогам.
Дякуємо магістрам за змістовні доповіді та презентації! Вітаємо з успішним захистом курсових робіт і бажаємо успіхів у подальшому навчанні!