Гостьова лекція для студентів групи ГРФУ-31 (ОПП “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток”) випускниці географічного факультету, менеджерки Харківської школи архітектури

29.04.2024 | 13:31

24 квітня 2024 р. на заняття з дисципліни “Міський дизайн” для студентів групи ГРФУ-31 (ОПП “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток”) було запрошено менеджерку з комунікацій Харківської школи архітектури Яну Терлецьку. Вона є випускницею географічного факультету, спочатку навчалася на кафедрі фізичної географії, а магістратуру завершила на кафедрі географії України.
Я. Терлецька розповіла про освітню і наукову діяльність Харківської школи архітектури, першого в Україні приватного закладу вищої освіти, що надає архітектурну освіту й тимчасово працює у Львові. Вона поділилася також досвідом роботи в муніципальних установах Львова – ЛКП “Центр розвитку туризму” та ЛКП “Бюро спадщини”, наголошуючи на ролі географічної освіти під час праці в цих структурах. Докладніше вона розповіла про своє захоплення архітектурою Львова й роботу екскурсоводом. На лекції разом зі студентами обговорювалися питання особливостей львівської архітектури, міського дизайну, організації екскурсійної діяльності у Львові й ін.
Кафедра географії України висловлює вдячність Я. Терлецькій за проведену для студентів гостьову лекцію.