Викладачі кафедри туризму успішно завершили професійний тренінговий онлайн-курс “День  кар’єри ЄС у Львівському університеті”

16.11.2022 | 20:22

Викладачі кафедри туризму  Мальська М. П., Безручко Л. Б., Грицишин А. Т., Красько А. Б.,  Білоус  С. В., Біланюк О. П., Мункачій І. З., Масюк Ю. О., Філь М. І., Гаталяк О. М.  успішно завершили професійний тренінговий онлайн-курс  “День кар’єри ЄС у Львівському університеті”, (загальний обсяг – 30 год. /1 ECTS).
Учасники опрацювали тематичні матеріали за напрямками: професійний розвиток та європейська інтеграція; тенденції на сучасному ринку праці, попит та пропозиція знань і навичок; пріоритети політики Європейського союзу та можливості, які вони створюють; представлення кращих практик взаємодії та співпраці закладів вищої освіти із роботодавцями.

У межах курсу також було виконано ряд практичних завдань та велись активні дискусії. Також відбувся ряд професійних тренінгів на такі актуальні теми:

  • «Якісна комунікація та лайфхаки ефективного спілкування»;
  • «Спіральне лідерство»;
  • «Що робити, якщо в 20 не вистачає 30-річного досвіду»;
  • «Скільки Ви коштуєте».

Колектив кафедри вітає своїх колег, вітає їх активність і наполегливість, бажання постійно розвиватись в обраній сфері і переймати інноваційний досвід.