Вручення дипломів бакалаврам географічного факультету – випускникам кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій

24.07.2023 | 10:40

19 липня 2023 року на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам першого бакалаврського рівня вищої освіти за спеціальностями «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології» денної та заочної форм навчання.
З вітальним словом виступив завідувач кафедри, доцент Ігор Пандяк, який привітав випускників з важливим досягненням – здобуттям диплома бакалавра, відзначивши, що їм випало пройти складний шлях через карантинні обмеження та війну, та висловив побажання не зупинятися на досягнутому, а здобувати нові вершини.
Він зазначив, що вручення дипломів є визначною подією для університету, адже це остаточне підбиття підсумків роботи викладачів та студентів та урочисте оприлюднення їхньої спільної плідної співпраці.
Привітали випускників і порадники груп та присутні викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій (проф. Бомба М.Я., доц. Білецький М.І, доц. Петлін І.В., ст. викл. Максимець О.Б.) і побажали мирного неба над головою, міцного здоров’я, самореалізації, професіоналізму, стрімкого кар’єрного зростання та любові до обраної професії, реалізації найамбітніших планів і задумів.