Участь викладачів та студентів кафедри туризму у вебінарі “Маркування харчових продуктів”
16 лютого 2023 року викладачі та студенти кафедри туризму доц. Філь М. І., ас. Гаталяк О. М., а також студенти 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» взяли активну участь в онлайн-зустрічі / вебінарі на тему: “МАРКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ”. Доц. Філь М. І., ас. Гаталяк О. М. забезпечують освітню компоненту «Товарознавство» для студентів «Готельно-ресторанна справа», тому, вебінар актуальний, надає можливість удосконаленню та розвитку.
- основні вимоги щодо маркування харчових продуктів;
- правила та винятки з правил маркування для українських виробників та імпортерів;
- на що звернути увагу споживачу при купівлі продуктів;
- відповідальність виробників та постачальників за порушення вимог маркування;
- процедура дій споживача при виявленні незрозумілої інформації на етикетці харчового продукту.
Щиро вдячні державному інспектору з питань безпечності харчових продуктів; державному аудитору системи безпечності харчових продуктів та контролю критичних точок; а також системи HACCP О. Бранчук та директору навчального центру «PROFI CLUB», співзасновниці «Ресторанна гільдія» О. Михайловій за надану можливість розвитку та вдосконалення.