Вебінар «EdTech у вищій освіті – практичні поради» за ініціативи British Council Ukraine

22.02.2022 | 10:13

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Галина Кушнірук 17 лютого 2022р. взяла участь у вебінарі «EdTech у вищій освіті – практичні поради» і отримала Сертифікат. Вебінар відбувся за ініціативи British Council Ukraine (The United Kingdom’s international organization for cultural relations and educational opportunities).

Спікери вебінару поділилися власним досвідом використання цифрових інструментів для викладання в умовах дистанційного навчання.
Доктор Джон Коллік розповів про навички студентів та викладачів, які необхідні в умовах швидких змін та трансформації освіти внаслідок пандемії COVID-19, і місце технологій в освітньому процесі.
Учасники вебінару отримали практичні поради: Як зробити навчання студентів цікавим та інтерактивним і водночас ефективним? Які корисні ресурси та застосунки мають бути збереженими у браузері кожного сучасного викладача?
Вебінар був цікавий, надихаючий та актуальний. Адже сучасна освіта вимагає сучасних підходів до викладання, де значне місце займають технології.