Укладено угоду про співпрацю між Львівським національним університетом імені Івана Франка та Національним університетом харчових технологій

28.11.2023 | 09:00

23 листопада 2023 року між Львівським національним університетом імені Івана Франка та Національним університетом харчових технологій на засадах партнерства, взаємовигоди та спільних інтересів укладено угоду про співпрацю. Угодою передбачено розширення та поглиблення змісту освітньої, наукової та практичної діяльності, а саме:
– співучасть у розробці та оновленні освітніх програм за двома рівнями вищої освіти зі спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна-справа»;
– наукова співпраця;
– сприяння в організації академічної мобільності здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників, обміну досвідом між Університетами;
– підвищення кваліфікації та стажування науково-педагогічних працівників Університетів у відповідних підрозділах;
– організація та проведення спільних науково-практичних конференцій, тематичних семінарів, засідань круглих столів тощо.
Згідно з результатами візиту, доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій географічного факультету, к. т. н. Маслійчук О. Б. ознайомилась із матеріально-технічним забезпеченням, науково-методичною діяльністю Навчально-наукового інституту харчових технологій (директор, проф., д. т. н. Кочубей-Литвиненко Оксана Валер’янівна), спеціалізованої науково-виробничої лабораторії кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів (завідувач кафедри, проф., д. т. н. Пасічний В.М.), кафедри технології оздоровчих продуктів (завідувач кафедри, проф., д. т. н. Сімахіна Г.О.). Налагоджено співпрацю з кафедрою готельно-ресторанної справи (завідувач кафедри, доц., к. т. н. Шаран Л.О.).
Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка зорієнтована на плідну та багатогранну співпрацю з Національним університетом харчових технологій.