Участь викладачів та студентів кафедри туризму у заході «Ресторанний бізнес в умовах війни»
13 жовтня 2022 року відбулась онлайн – зустріч «РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС В УМОВАХ ВІЙНИ» де взяли участь викладачі кафедри туризму проф. Мальська М. П., доц. Філь М. І., доц. Манько А.М., Гаталяк О. М., Малюга Л. А. та студенти 1-3 курсів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», а саме: А. Буянова, А. Бойцун, С. Калитка, С. Боруцька, В. Шибаєва, О. Король, М. Явороська, В. Лазаревич, Д. Бондар тощо.
У програмі зустрічі обговорювались такі питання:
- Зміни законодавства під час війни: РРО, кадри, кредити, перевірки тощо;
- Релокація бізнесу і оптимізація витрат;
- Стратегії бізнесу та нові орієнтири в умовах воєнного стану;
- Масштабування, скорочення, призупинення чи релокація бізнесу – що робити?
- Мілітарі-маркетинг і піар на війні;
- Як забезпечити стійкість бізнесу та керівника у воєнні часи?
- Новий підхід до команди: як допомогти і підтримати.
Дякуємо організаторам PROFI CLUB за прекрасну зустріч, актуальні теми сьогодення.