Участь викладачів та студентів кафедри туризму у вебінарі «Як ресторанний бізнес змінився під час війни»

21.06.2022 | 11:15

20 червня 2022 року відбувся вебінар на тему «Як ресторанний бізнес змінився під час війни». Організаторка вебінару Анна Блохіна, яка є засновницею «Profi clab». Спікером виступила Анна Скорик – діючий бізнес тренер за напрямком  HoReGa, автор курсів «Успішний ресторан» та «Сервіс на відмінно».

У дискусіях активну участь брали викладачі кафедри туризму, зокрема, Марія Філь, яка є гарантом «Готельно-ресторанної справи» першого бакалаврського рівня, а також доц. Наталія Паньків, асист. Анна Грицишин. Варто відзначити, що працівники кафедри туризму максимально активно залучають студентів до участі у таких професійних заходах, що підвищує їх професійний світогляд і сприяє високому рівню кваліфікаційної підготовки. Так, учасниками вебінару стали студенти 1-3 курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»(А. Олексюк, М. Біла, К. Свічкар, С. Файфурка).

На відкритій онлайн-зустрічі було окреслено механізми роботи  сучасних ресторанів в Україні, а також основні виклики, які постали у їх роботі з початком війни. Зокрема актуальним лейтмотивом зустрічі стало питання щодо клієнтів ресторанних закладів: як змінилися гості таких закладів за останні 3 місяці, після введення воєнного стану в Україні.

На вебінарі було обговорено актуальні теми обслуговування та сервісу, який має підтримувати високий рівень навіть у критичних умовах, а також окреслено ефективні методи мотивації співробітників у наш час.

Такі вебінари як цей дуже на часі, оскільки прогресивні бізнес-тренери, ресторатори у співпраці з провідними фахівцями-науковцями індустрії гостинності методом дискусій і обміну досвідом шукають спільний знаменник у роботі закладів ресторанного господарства, який допоможе оптимізувати їх роботу, підвищити якість надання послуг, створити нові концепції щодо залучення активних клієнтів. Тому така робота є важливим внеском у економічне зростання нашої країни.