“Summit Прогресильних освітян: як розвиватися вищій освіті в умовах невизначеності”– участь викладачок кафедри туризму у заході

12.12.2022 | 20:35

Викладачки кафедри туризму к. е. н., доц. Мункачій І. З. та к. е. н., доц. Біланюк О. П. 10 грудня 2022 року прийняли участь в Summit Прогресильних освітян: як розвиватися вищій освіті в умовах невизначеності.

Учасниками заходу було понад 400 викладачів та чимало спікерів, серед яких: заступниця голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Наталія Стукало; Генеральний директор директорату науки та інновацій Ігор Таранов; португальський політик, член Європейського парламенту Жоао Альбукерке; Депутатка Європейського парламенту Алісія Хомс та інші.

Громадська організація Прогресильні – це ком’юніті активних людей, які створюють нову якість освіти в Україні, об’єднує викладачів, науковців, студентів, громадських діячів для побудови професійного розвитку та захисту своїх прав. Прогресильні зміцнюють та розвивають мережеву комунікацію між освітянами, які відкриті до змін та готові застосовувати креативні методики у навчальний процес.