Участь представників кафедри туризму у заході День кар’єри ЄС-2022 у Львівському національному університеті імені Івана Франка

19.10.2022 | 11:10

Професорсько-викладацький склад кафедри туризму активно приймає участь у заході Дні кар’єри ЄС-2022 у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Подія реалізується у рамках проєкту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні» за підтримки Представництва ЄС в Україні. Шостий рік поспіль Львівський університет долучається до організації події. Співорганізаторами Дня кар’єри ЄС є Відділ кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом Центру маркетингу та розвитку спільно із Інформаційним Центром ЄС.

Метою проведення Дня кар’єри ЄС є поширення знань і розвиток навичок, необхідних студентам і молоді для того, щоб стати успішними в контексті європейської інтеграції України. Долученість до цьогорічної події має особливе значення. Адже до події долучаються компанії-учасники, які продовжують працювати і підтримують економічний фронт нашої країни, а також забезпечують умови офіційного працевлаштування студентам університету та молоді загалом.

У рамках Дня кар’єри ЄС відбуваються такі заходи, як панельна дискусія «Професійний розвиток та європейська інтеграція», тренінги, ярмарок вакансій, презентації компаній-роботодавців, які долучилися до події. Цільова аудиторія події –  студенти, аспіранти та випускники, які перебувають у активному пошуку місця праці та представники компаній-роботодавців, громадських організацій, волонтерських проєктів, для яких це чудова нагода поділитися досвідом кар’єрного зростання фахівців, надати чимало корисних порад з власного досвіду та обрати серед активної студентської спільноти майбутніх працівників для своєї компанії.