Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у роботі XІ Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»

10.11.2022 | 13:24

8 листопада 2022 р. студенти та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, зокрема, к.т.н., доц. Маслійчук О.Б. та ст. викл. Максимець О.Б. долучилися до онлайн-роботи ХІ Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», присвяченої 45-й річниці створення Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ, що відбулася у Національному університеті харчових технологій.

Науковці кафедри відвідали пленарне засідання та роботу четвертої секції  «Наукові проблеми технологій зберігання, консервування, виробництва та управління якістю і безпекою продуктів тваринництва, птахівництва і продуктів з гідробіонтів».

Результатом участі  в конференції є подання тез із темою: «Використання крупи кіноа у м’ясних кулінарних виробах» (автори: студ. 3-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології» – Процовський О.О. та керівник – ст. викл. Максимець О.Б.).

Також, опубліковано фахову  статтю у журналі «Наукові праці Національного університету харчових технологій» (том 28 № 5) на тему: «Інновації в технології виготовлення збитих десертів» (автор:  Маслійчук О.Б.).

Науково-педагогічний колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка висловлює щиру подяку організаторам конференції, науковцям, здобувачам та модератору Василю Миколайовичу Пасічному за вагомий внесок у розвиток науки та харчової промисловості України!