Участь викладачки кафедри туризму доц. Мункачій І.З. у регіональній зустрічі з науковцями Львівщини Офісу підтримки вченого

06.11.2022 | 18:46

Викладачка кафедри туризму к. е. н., доц. Мункачій І. З.  3 листопада 2022 року прийняла участь у регіональній зустрічі з науковцями Львівщини, організованої Офісом підтримки вченого.

Мета онлайн-заходу полягала у поінформованості вчених Львівщини в основних функціях та завданнях Офісу підтримки вченого.

Пропозиціями від науковців Львівщини було: розробити для проєктів окремий розділ або підрозділ, виконати розподіл новин та можливостей на сайті Офісу за галузями знань або за спеціальностями.

Основною метою Офісу підтримки вченого є створення умов та можливостей для реалізації інтелектуального потенціалу громадян України у сфері науки та інновацій.

Векторами діяльності Офісу підтримки вченого є: розвиток вченого, адвокація інтересів вчених, міжнародні програми, моніторинг наукових трендів, оцінка якості наукових результатів, популяризація наукових здобутків, ефективне партнерство.