Участь викладачки кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Олександри Максимець у престижному майстер-класі «Знайомі незнайомці: wow-фактор доступних продуктів» від найкращих шеф-кухарів України
У майстер-класі «Знайомі незнайомці: wow-фактор доступних продуктів», що відбувся 12 березня 2024 року в готелі BANKHOTEL, взяла участь викладачка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Олександра Максимець.
Найкращі українські шеф-кухарі та експерти кулінарної індустрії з Києва, Івано-Франківська, Львова та Одеси поділились власним досвідом як перетворити звичайні, доступні, не преміальні продукти на wow-страви (з цікавими смаками, текстурами, подачами). Водночас їм вдалось довести, що емоційний ефект, який страви справляють на гостя, не залежить від високого фуд-коста.
Програма заходу реалізувалась у таких напрямах:
- як світові кулінарні техніки дозволяють по-новому розкрити потенціал українських продуктів;
- популяризація непопулярних дикорослих коренеплодів;
- новий погляд на забуті страви української кухні;
- інтерпретація у новому сучасному вигляді старовинних рецептів;
- застосування сучасного обладнання, технологій;
- застосування системи кухонних дисплеїв;
- впровадження наукових розробок, досліджень в галузі харчових технологій, мікробіології у ресторанному господарстві.
Організатори заходу забезпечили доступними знання, технології, техніку для кожного шеф-кухаря, кухаря, технолога, усім поціновувачам новинок у гастрономічній галузі. Подібні заходи дають можливість розвиватися та отримувати новий досвід, техніки, рецептури, подачі, та відкривати нові смаки без зміни локації.
Щира подяка організаторам майстер-класу та готелю BANKHOTEL за запрошення, цікаву та корисну програму зустрічі!