Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у ХІІ Міжнародній науково–технічній конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промисловості біотехнології в контексті євроінтеграції»

09.11.2023 | 11:08

Науковці та здобувачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка приєдналися до XII Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промисловості біотехнології в контексті євроінтеграції», яка відбулася 7-8 листопада 2023 року в Національному університеті харчових технологій.
Ця конференція проводилась відповідно до тематичних напрямів 23-ї секції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України.
Подано тези в секцію 4. «Наукові проблеми технологій зберігання, консервування, виробництва та управління якістю і безпекою продуктів тваринництва, птахівництва і продуктів з гідробіонтів»:
– Розроблення м’ясних фаршів з використанням гарбузового насіння (Максимець О.Б., Долішній Т.В.);
– Насіння білково-олійних культур – джерело функціональних компонентів у технології м’ясних посічених напівфабрикатів (Маслійчук О.Б., Трофімук А.І.).

Щира подяка організаторам конференції, модераторам секції – завідувачу кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професору Василю ПАСІЧНОМУ та завідувачці кафедри технології молока і молочних продуктів, професорці Галині ПОЛІЩУК ! Очікуємо подальших наукових зустрічей!