Участь науковців кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»

26.05.2023 | 19:10

23-24 травня 2023 р. представники кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій долучилися в онлайн-форматі до Міжнародної науково-практичної конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації», яку проводила кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів в Національному університеті харчових технологій.

Студентка III курсу спеціальності 181 «Харчові технології» – Трофімук Анастасія із науковим керівником к.т.н., доц. Маслійчук Ольгою Богданівною подали тези на тему: «Фарм-ту-стіл – інноваційні технології в HoReCa».
Метою дослідження є впровадження проєкту «Фарм-ту-стіл» в діяльність закладів ресторанного господарства. Зокрема, розроблено та впроваджено внутрішній, вертикальний та відкритий сади.
Вирощування овочів у ресторанах є вигідною пропозицією як для відвідувачів, так і для споживачів. Овочі будуть, так званим, крафтовим продуктом закладу та матимуть відповідну якість. Також такий спосіб вирощування може бути й додатковим туристичним маршрутом.

Щира подяка організаторам конференції, модератору – завідувачу кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, д.т.н. Пасічному Василю Миколайовичу!
Очікуємо подальших наукових проєктів.