Участь доцентки кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Ольги Маслійчук у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

20.11.2022 | 20:02

16 листопада 2022 р. доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Маслійчук О.Б. взяла участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека», яка відбулася в Національному університеті харчових технологій.

Для участі в конференції подано тези із темою: «Використання нетрадиційної сировини у приготуванні соковмісних напоїв оздоровчої дії в закладах ресторанного господарства». За результатами дослідження зроблено висновки, що насіння чіа ефективно запобігає серцево-судинним захворюванням та пригнічує ожиріння, тому вважається «функціональною їжею». Крім того, підібрано композиції, що розроблені для закладів ресторанного господарства, соковмісних напоїв з додаванням насіння чіа, як складової оздоровчого значення.

Щира подяка Сімахіній Галині Олександрівні, гостям, науковцям та здобувачам за цікаву та актуальну роботу конференції. Очікуємо подальших наукових зустрічей.