Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства»
ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства» відбулася 10 листопада 2023 року у Національному університеті «Запорізька політехніка».
В роботі конференції було представлено дві секції:
Секція 1. Туризм і рекреація
- Туризм і рекреація в Україні під час воєнного стану.
- Менеджмент та маркетинг туризму: виклики сучасності.
- Світові досягнення та інноваційні технології в туризмі.
- Туристська освіта та кадрове забезпечення туристичної галузі.
- Регіони і країни світу як компонента глобальної конкурентоспроможності туристичних дестинацій.
- Організація дозвілля та відпочинку туристів.
Секція 2. Готельно-ресторанна справа
- Готельно-ресторанний бізнес України під час воєнного стану.
- Маркетинг і менеджмент в індустрії гостинності.
- Сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного господарства.
- Професійна освіта та кадрове забезпечення готельно-ресторанної сфери.
- Сучасний стан, проблеми і перспективи розвитку сфери обслуговування в Україні та світі.
К.е.н., доцент Ірина Петлін та магістрант ІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Віталій Попруга взяли участь у другій секції конференції та представили доповідь «Роль маркетингових заходів в підвищенні впізнаваності готельних закладів та стимулюванні бронювань».
Висловлюємо щиру подяку організаторам за можливість бути учасниками такого заходу та представити результати досліджень.