Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства»

03.12.2023 | 18:27

ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства» відбулася 10 листопада 2023 року у Національному університеті «Запорізька політехніка».

В роботі конференції було представлено дві секції:

Секція 1. Туризм і рекреація

  1. Туризм і рекреація в Україні під час воєнного стану.
  2. Менеджмент та маркетинг туризму: виклики сучасності.
  3. Світові досягнення та інноваційні технології в туризмі.
  4. Туристська освіта та кадрове забезпечення туристичної галузі.
  5. Регіони і країни світу як компонента глобальної конкурентоспроможності туристичних дестинацій.
  6. Організація дозвілля та відпочинку туристів.

Секція 2. Готельно-ресторанна справа

  1. Готельно-ресторанний бізнес України під час воєнного стану.
  2. Маркетинг і менеджмент в індустрії гостинності.
  3. Сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного господарства.
  4. Професійна освіта та кадрове забезпечення готельно-ресторанної сфери.
  5. Сучасний стан, проблеми і перспективи розвитку сфери обслуговування в Україні та світі.

К.е.н., доцент Ірина Петлін та магістрант ІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Віталій Попруга взяли участь у другій секції конференції та представили доповідь «Роль маркетингових заходів в підвищенні впізнаваності готельних закладів та стимулюванні бронювань».

Висловлюємо щиру подяку організаторам за можливість бути учасниками такого заходу та представити результати досліджень.